Finur, Digitalt Bureau i Danmark

Digitalt bureau

Få en professionel webshop med WordPress og WooCommerce

Få en nem og overskuelig platform, der gør det enkelt at sælge dine produkter online.

Skab en professionel og nem webshop med WordPress og WooCommerce

Med WordPress og WooCommerce får du en nem og overskuelig platform, der gør det enkelt at sælge dine produkter online. Vi tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at skabe en professionel webshop, der appellerer til dine kunder.

Når du vælger at oprette din webshop med WordPress og WooCommerce hos Finur, får du adgang til en lang række værktøjer, der hjælper dig med at drive din forretning. Du kan nemt oprette produkter, lægge priser og billeder på dem, og du kan også vælge at integrere med et betalingssystem, så du kan tage imod online betalinger fra dine kunder.

Med vores platform får du også adgang til en lang række marketingværktøjer, der hjælper dig med at promovere din webshop og dine produkter. Du kan f.eks. integrere med sociale medier og e-mail marketing værktøjer, så du kan nå ud til endnu flere kunder.

Udover at være nem at bruge, er WordPress og WooCommerce også SEO-venligt, hvilket betyder at du kan få din webshop til at rangere højere i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google. Dette kan være en stor fordel, da du derved kan få endnu flere besøgende på din webshop, der kan blive til kunder.

Alt i alt er WordPress og WooCommerce en professionel og nem løsning for dig, der ønsker at oprette en webshop og sælge dine produkter online.

Lyder dette interessant for dig og din virksomhed, så kontakt os i dag og høre om hvordan  vi hjælpe dig med at skabe en succesfuld forretning.

Har du spørgsmål vedrørende vores tjenester?

Vi er klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning for din virksomhed. Ring til os på 51 93 57 09, eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Kim H

Rådgiver og UX/UI designer

Telefon: 51 53 57 09
E-mail: info@finur.dk

FAQ

Vi har forsøgt at samle nogle af de oftest stillede spørgsmål herunder. Kan du ikke finde svar her, er du altid velkommen til at kontakte os på info@finur.dk

Prisen på en hjemmeside afhænger af hvor kompleks den skal være og hvilke behov den skal opfylde. Vi kan designe din hjemmeside for priser mellem 8000 – 55.000 kr alt efter hvilke funktioner du efterspørger.

Nej, der er ikke hosting med i prisen. Dog kan vi anbefale Simply.com, som vi selv anvender og synes har et fantastisk produkt og god service.

Bindinger
Nej – der er ingen bindinger hos Finur. Vi gør det let for dig som kunde, at vælge hvilken som helst designer du måtte have lyst til bagefter.


Driftomkostninger

Ja – der er et driftomkostning. En årlig omkostning på $49, svarende til omkring 310 kr årligt. (25,83 kr pr. måned) der indeholder en licensaftale til Elementor Pro, som vi anvender til lave din hjemmeside i.

Licensen sikre dig at holde din hjemmeside og dens funktionaliteter opdateret, godt kørende og ikke mindst sikker. Det er ikke et krav, men vi anbefaler at gøre det, så sikre du dig at du har en velfungerende hjemmeside der fremtidssikret.

Licensen kan du købe hos leverandøren her via dette sponsoret link eller vi kan tilbyde dig vores “WordPress Serviceaftale”.

 

Med vores serviceaftale får du en række fordele, heriblandt får licensen gratis med, uanset hvilke af vores serviceaftaler du vælger at benytte.

 

Du kan læse mere om vores serviceaftale her.

 

Har du spørgsmål til det overstående eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@finur.dk.

Ja! Når vi laver et nyt design til din hjemmeside, så giver vi også en intro i hvordan du kan lave nyt indhold og vedligeholde det eksisterende. Det er ikke kompliceret og du kan hurtigt komme i gang.
Alt efter projektets omfang, så tager vi som hovedregel 50% betaling upfront og restende 50%, når du er glad og tilfreds inden vi overdrager dig hjemmesiden. Har du brug for en anden betalingsaftale, så kontakt os og høre nærmere via info@finur.dk.

Få et uforpligtende samtale

Vi ønsker en værdifuld relation til dig og din virksomhed, så vi kan få en større forståelse for din vision og det billede du ønsker at skabe.

Januar tilbud
Gældende indtil 31.01.2023

D
T
M
S

Professionel WordPress

Opnå professionel succes med en brugervenlig WordPress hjemmeside, der konverterer dine besøgende.

Kun 7.499 kr.

8.499 kr.

Excl. moms.

Interesseret i vores tilbud?

Kontakt os i dag og hør mere om det. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.