Finur - Logo

Abonnement

Business

kr. 479,-

eksl. moms pr. måned.

Har du en hjemmeside til din virksomhed, så bør du som minimum sørge for at alle dine plugins altid er opdateret, at din WP version er opdateret og at du for nylig har fået en backup af din hjemmeside. Hvis du ikke har det på plads, så kan du nemt vågne op til en række uheldige problemer.

Få hjælp til at købe. Skriv til info@finur.dk

Servicepakke

Vi sørger for at din side, dine plugins m.m. altid er ajour med den nyeste version. Disse opdateringer laves løbende, og er vigtige for at din side virker 100% optimalt.
Vi sørger for, at lave en sikkerhedskopi af din side, såden nemt kan genskabes, hvisnoget skulle gå galt. Disse laves én gang dagligt, men muligt at få gjort hyppigereefter aftale.
En ren og ryddelig database er vigtig. Derfor sørger vi for at lave en database-optimering, samt at fjerne eventuelle spam-kommentarer, som skulle komme.
Vi laver daglige sikkerhedsscanninger og foretager de nødvendige opdateringer, så din side altid er rustet moduvelkomne gæster.
Det er vigtigt, at have en side, som indlæses hurtigt, så dine kunder hurtigt kan komme frem til det de ønsker. Derfor sørger vi for, at holde dig opdateret med sidens ydeevne og hastighed.

En hjemmeside er ikke meget værd, hvis det ikke er online. Derfor monitorerer vi oppe/nedetid og reagerer hvis din hjemmeside er nede længere tid.

Vi giver dig også gerne en rapportering omkring trafikken til din side, samt hvor den kommer fra. Herudover informerer vi dig omkring de mest besøgte sider. Dette kræver, at vi har adgang til din Google Analytics.

Du får 1 times support som du kan frit benytte til at få løst dine supportopgaver. Fx oplægning af blogindlæg, udskiftning af billeder el. lign.

Support gælder dog ikke for opsætning af f.eks. ny webshop, medlemsområde, special programmering til funktioner/plugins, større grafisk arbejde samt andre større opgaver.  Derudover kan supporten kan ikke gemmes og opspares måned for måned, men skal bruges i den enkelte måned.

Ved ekstra support 680 kr./time
eller mindre ved brug af klippekort.

Hver måned sender vi dig en udførlig rapport, som oplyser dig om alle statistikker, opdateringer, sikkerhedsmæssige tiltag m.m. som vi har lavet, så du selv kan følge med.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vi er et dansk firma med dansk talende support. 

Nej, og det kan vi desværre ikke og det er der ingen der kan. Derimod kan vi tilpasse sikkerhedsniveauet til dit behov og dermed minimerer risikoen for at blive hacket. 

Skulle uheldet være sket genetablerer vi din hjemmeside uden beregning, så længe du er kunde hos Finur og fået leveret hjemmesiden af Finur. Er du derimod kunde, men ikke har fået leveret hjemmesiden hos Finur påtager vi et genetableringsgebyr på 2500 kr. ex. moms hvis du ønsker at få genetableret din hjemmeside.

Hos Finur har vi ingen binding. Vi ønsker selvfølgelig at du fortsætter, men ønsker du at stoppe serviceaftalen skal opsigelse af service ske med 1 måneds varsel til udgangen af en måned (løbende måned + 1 måned), hvis andet ikke er aftalt. Herefter ophøre servicen med øjeblikkelig virkning. Ved opsigelse af serviceaftale, skal dette ske ved personlig eller skriftlig henvendelse til info@finur.dk.