Processen

Du bliver en tydelig del af denne proces,
hvor dialog, ide og sparing er i højsædet.

1. Mødet

Inden vi starter på opgaven, vil vi gerne mødes. Det vil vi så vi kan få en bedre indsigt i virksomheden, dit produkt og din målgruppe. På den måde kan vi arbejde langt mere målrettet og skabe dig et slutprodukt, der opfylder dine behov uden at gå på kompromis med dine værdier.

2. Design Process

Den kreative proces er ikke nødvendigvis starter med brede pensel-strøg. Nogle gange kan det simple fange flest. Det afhænger meget af, hvilket behov din virksomhed har og hvem dine kunder er. Vores første møde og mange års erfaring danner grundlaget for den kreative proces.

3. Udvikling

Når det kommer til produktionen af din opgave, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Men hvad er kvalitet? Erfaring går man naturligvis aldrig galt i byen af, men det er ikke nok længere. Vi holder fingeren på pulsen og er ajour med tendenserne indenfor faget, så du altid får den bedste løsning.

4. Levering

Når du modtager din færdige løsning, så er den køreklar til dine behov. Godt håndværk af bedste kvalitet skal nok sikre dig dine ønskede mål. Vores mål er, at du har følt dig tryg under forløbet. Kunden kommer i første række hos os, derfor sætter vi en ære i at evaluere forløbet med dig efterfølgende.