Menu

Hvorfor er det vigtigt at have en hjemmeside?

Der findes rigtig mange gode grunde til at få en hjemmeside med et moderne look og et brugervenligt design. Det helt oplagte er selvfølgelig dit image ud af til. Din hjemmeside er dit digitale butiksvindue og det er her du har mulighed for at give et godt førstehåndsindtryk som vil blive husket som positivt. Vi kender det godt selv – hvis en hjemmeside ikke ser pæn ud, tænker vi instinktivt at firmaet ikke er pålideligt eller at det er svindel. Undgå det dårlige førstehåndsindtryk og kom et skridt tættere på en ny kunde med et ordentligt design af din hjemmeside.

Det er selvfølgelig ikke nok at din hjemmeside er pæn, der skal også være en tilpas mængde call to actions, som kan konvertere dine besøgende til nye kunder. Vores hjemmesider er naturligvis designet med henblik på at drage besøgende hen mod en eller anden form for action. Det kan være køb, kontakt, booking eller noget helt fjerde.

Til sidst er der en SEO-fordel. Vi designer hjemmesider der er lette og hurtige, hvilket betyder de performer godt og er har en hurtige load hastighed. Alt sammen noget Google er glad for, og det vil hjælpe dig på vejen mod topplaceringerne. Desuden vil en lavere bounce-rate blandt dine besøgende sende et signal til Google om at din hjemmeside har et relevant indhold.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

/ Art Director / UX & UI / Denmark
Instagram