Menu

Warning: getimagesize(https://finur.dk/wp-content/uploads/hjemmeside.svg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/finur.dk/public_html/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(582) : eval()'d code on line 22

Digitalt bureau

Sæt skub i din vækst med ny hjemmeside​​

Vi designer lækre hjemmesider i WordPress, som er nemme at vedligeholde og opdatere uden at gå kompromis med kvalitet og design.

At skabe en stærk digital tilstedeværelse spiller en nøglerolle i din virksomheds succes

Gennem en omfattende strategi kan vi hos Finur skabe en skræddersyet løsning, der er målrettet din målgruppe.

Vi arbejder med værktøjer, der gør os i stand til at holde omkostningerne nede for din virksomhed og samtidig levere en innovativ løsning, der forbedrer din forretning.

Vores hjemmesider er udviklet i CMS-værktøjet WordPress, så du nemt kan vedligeholde din hjemmeside uden viden om webudvikling.

Vores designproces

Få en WordPress hjemmeside,
der gør en forskel for din virksomhed

Du bliver en tydelig del af denne proces, hvor dialog, ide og sparing er i højsædet.

1. Indledning

Struktur og indhold er altid på plads, inden vi går videre til at omsætte skitser til det færdige design.

2. Tilretning

For at sikre, at alt er som forventet, udarbejdes det endelige webdesign i Figma inden implementering i WordPress.

3. Udvikling

Vi implementerer det godkendte design i WordPress, og du kan følge med i processen i et lukket miljø, som kun du har adgang til.

4. Lancering

Efter implementering af det godkendte design i WordPress, offentliggør vi hjemmesiden og tester alt sammen for at sikre, at alt fungerer som det skal.

Det siger de

Kundeudtagelser

Talented and professional

Talented and professional service that always gives different perspectives and options how to increase my visibility online.

Gintz Ziverts

Ziverts productions, Ejer

Fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse! God kommunikation, super gode løsninger og et kompetent team - kan klart anbefale Finur!

Oliver Henriksen

Thimms.dk​, Marketingschef

Top professionel

Top professionel håndtering. Og dejligt med en leverandør der sætter sig ind i dit brand. Kan varrmt anbefale Kim fra Finur.

Mads Jeppesen

Filmskaber, Ejer

Udvalgte cases

Hjemmesider vi har designet
og udviklet i WordPress

Enkelt hjemmeside designet i WordPress
Ziverts Productions nye hjemmeside design i WordPress
Enkelt hjemmeside designet i WordPress

Priseksempler for
WordPress hjemmesider

Gør det nemt og hurtigt at få din egen WordPress hjemmeside
med vores 3 simple løsninger.

Basis

Vores standard landing pages template er nemme at implementere og perfekt til dig der vil gøre det selv.

Fra 8.000 kr.

Excl. moms

Professionel

Opnå professionel succes med en brugervenlig WordPress hjemmeside, der konverterer dine besøgende.

Fra 12.000 kr.

Excl. moms

Skræddersyet

Få en unik, skræddersyet WordPress hjemmeside med avanceret funktionalitet tilpasset din virksomhed.

Fra 25.000 kr.

Excl. moms

Alle priser er i danske kroner og opkræves pr. hjemmeside med gældende afgifter i forhold til den danske lovgiving.
Priserne foroven er vejledende priseksempler.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har forsøgt at samle nogle af de oftest stillede spørgsmål herunder. Kan du ikke finde svar her, er du altid velkommen til at kontakte os på info@finur.dk

Prisen på en hjemmeside afhænger af hvor kompleks den skal være og hvilke behov den skal opfylde. Vi kan designe din hjemmeside for priser mellem 8000 – 55.000 kr alt efter hvilke funktioner du efterspørger.

Nej, der er ikke hosting med i prisen. Dog kan vi anbefale Simply.com, som vi selv anvender og synes har et fantastisk produkt og god service.

Bindinger
Nej – der er ingen bindinger hos Finur. Vi gør det let for dig som kunde, at vælge hvilken som helst designer du måtte have lyst til bagefter.

Driftomkostninger
Ja – der er et driftomkostning. En årlig omkostning på $49, svarende til omkring 310 kr årligt. (25,83 kr pr. måned) der indeholder en licensaftale til Elementor Pro, som vi anvender til lave din hjemmeside i.

Licensen sikre dig at holde din hjemmeside og dens funktionaliteter opdateret, godt kørende og ikke mindst sikker. Det er ikke et krav, men vi anbefaler at gøre det, så sikre du dig at du har en velfungerende hjemmeside der fremtidssikret.

Licensen kan du købe hos leverandøren her via dette sponsoret link eller vi kan tilbyde dig vores “WordPress Serviceaftale”.

Med vores serviceaftale får du en række fordele, heriblandt får licensen gratis med, uanset hvilke af vores serviceaftaler du vælger at benytte.

Du kan læse mere om vores serviceaftale her.

Har du spørgsmål til det overstående eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@finur.dk.

Ja! Når vi laver et nyt design til din hjemmeside, så giver vi også en intro i hvordan du kan lave nyt indhold og vedligeholde det eksisterende. Det er ikke kompliceret og du kan hurtigt komme i gang.
Alt efter projektets omfang, så tager vi som hovedregel 50% betaling upfront og restende 50%, når du er glad og tilfreds inden vi overdrager dig hjemmesiden. Har du brug for en anden betalingsaftale, så kontakt os og høre nærmere via info@finur.dk.

Få et uforpligtende samtale

Vi ønsker en værdifuld relation til dig og din virksomhed, så vi kan få en større forståelse for din vision og det billede du ønsker at skabe.

/ Art Director / UX & UI / Denmark
Instagram