Sæt skub i din vækst med ny hjemmeside

Vi designer lækre hjemmesider i WordPress, som er nemme at vedligeholde og opdatere uden at gå kompromis med kvalitet og design.

Elementor Logo
Finur designer professionelle hjemmesider i WordPress.
Finur har 5 ud af 5 stjerner kundetilfredshed på Google Review.

Hvorfor er det vigtigt at have en god hjemmeside?

Der findes rigtig mange gode grunde til at få en hjemmeside med et moderne look og et brugervenligt design. Det helt oplagte er selvfølgelig dit image ud af til. Din hjemmeside er dit digitale butiksvindue og det er her du har mulighed for at give et godt førstehåndsindtryk som vil blive husket som positivt. Vi kender det godt selv – hvis en hjemmeside ikke ser pæn ud, tænker vi instinktivt at firmaet ikke er pålideligt eller at det er svindel. Undgå det dårlige førstehåndsindtryk og kom et skridt tættere på en ny kunde med et ordentligt design af din hjemmeside.

Det er selvfølgelig ikke nok at din hjemmeside er pæn, der skal også være en tilpas mængde call to actions, som kan konvertere dine besøgende til nye kunder. Vores hjemmesider er naturligvis designet med henblik på at drage besøgende hen mod en eller anden form for action. Det kan være køb, kontakt, booking eller noget helt fjerde.

Til sidst er der en SEO-fordel. Vi designer hjemmesider der er lette og hurtige, hvilket betyder de performer godt og er har en hurtige load hastighed. Alt sammen noget Google er glad for, og det vil hjælpe dig på vejen mod topplaceringerne. Desuden vil en lavere bounce-rate blandt dine besøgende sende et signal til Google om at din hjemmeside har et relevant indhold.

Hvad koster det at designe en hjemmeside?

Prisen på en hjemmeside er noget af det sværeste ting at forudse eller give et eksakt tal på, selvom det er et af de spørgsmål der bliver stillet mere end noget andet. Problemet er, at det er så bredt et spørgsmål, at der findes ikke ét svar. Det er lidt som at spørge hvad det koster at købe en bil. Der er mange faktorer der afgør hvad prisen på bilen løber op på, og på samme måde gør det sig gældende når man skal have designet en hjemmeside.

Få virksomhedsejere har det samme behov, og derfor er det umuligt at give en helt fast pris der gælder for alle, så det vil vi slet ikke prøve på. Dog kan vi fortælle, at vi hos Finur kan designe lækre og funktionsdygtige hjemmesider til under 10.000 kr. På trods af dette vil en typisk hjemmeside nemt kommer op på 55.000 kr, hvis man ønsker en mere avanceret hjemmeside med webshop integreret og andre features der løfter niveauet.

Hvorfor skal Finur designe din hjemmeside?

Hos Finur er vi eksperter i design og UX først og fremmest. Det betyder at vi kan lave lette hjemmesider, der ser helt fantastiske ud og hvor brugerens oplevelse er i højsæde.

Derudover kan vi skræddersy den så den passer perfekt til dit behov. Uanset om du har brug for en stor webshop til mange produkter, en side til din restaurant der skal kunne varetage reservationer eller en one-pager der skal fremvise din service med et simpelt call to action. Vi har lavet alle typer hjemmesider før, og vi er klar til at spare med dig hele vejen igennem processen, så du kommer godt i mål.

Vi benytter os primært af CMS programmet WordPress til at designe og udvikle din hjemmeside, og der gør det rigtig nemt for dig at vedligeholde og opdatere indholdet efter vi afslutter samarbejdet og din hjemmeside er designet færdigt. Bare rolig – vi skal nok give en grundig introduktion til WordPress hvis du har behov for det.

Hvorfor bruger vi WordPress?

Der findes et hav af forskellige CMS-systemer, men det mest populære er uden tvivl WordPress. WordPress er open-source, og der bliver udviklet en lang række tredjeparts programmer, som du kan bruge til at justere, optimere og designe din hjemmeside præcis efter dine behov.

Derudover er CMS-systemet meget udbredt hvilket gør det nemt for fremtidige medarbejdere eller andre programmører at arbejde videre med efter vores samarbejde er afsluttet. Det synes vi er vigtigt, da du ikke skal føle dig bondefanget af os – selvom vi håber du vil benytte os fremadrettet til din hjemmeside.

Da WordPress også er meget brugervenligt er det også meget nemmere for os, at give dig en god introduktion, så du uden hjælp fra andre kan arbejde videre på din hjemmeside. Fordi det er så udbredt er det også muligt at finde et have af gode guides og videoer på Youtube, som forklarer hvilket som helst problem du kunne støde ind i efter vi har designet din hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål

Prisen på en hjemmeside afhænger af hvor kompleks den skal være og hvilke behov den skal opfylde. Vi kan designe din hjemmeside for priser mellem 8000 – 55.000 kr alt efter hvilke funktioner du efterspørger.

WordPress er et af de mest brugervenlige systemer der findes og efter vi har udviklet og designet din hjemmeside, så vil vi også give dig en grundig intro til WordPress. På den måde kan du selv kan stå for den daglige drift og vedligeholdelse uden hjælp fra eksterne personer til dyre konsulentpriser.

Ja! Når vi laver et nyt design til din hjemmeside, så giver vi også en intro i hvordan du kan lave nyt indhold og vedligeholde det eksisterende. Det er ikke kompliceret og du kan hurtigt komme i gang.

Vi møder ofte på virksomhedsejere, der føler, at de ikke har brug for en hjemmeside, idet de hævder, at deres virksomhed "hidtil har været fint uden en". Selv om dette i nogle tilfælde kan være sandt, bliver behovet for at etablere din virksomhed online mindre af en luksus og mere af en nødvendighed.

 

Fra 2020 tjekker over 90% af forbrugerne online, før de foretager et køb. Hvis du udelukkende stoler på henvisninger og gentagne kunder for at støtte din virksomhed, kan du gå glip af enorme mængder uudnyttet indtjening.

Bindinger
Nej – der er ingen bindinger hos Finur. Vi gør det let for dig som kunde, at vælge hvilken som helst webdesigner du måtte have lyst til bagefter.

 

Driftomkostninger
Ja – der er et driftomkostning. En årlig omkostning på $49, svarende til omkring 310 kr årligt. (25,83 kr pr. måned) der indeholder en licensaftale til Elementer Pro, som vi anvender til lave din hjemmeside i.

 

Licensen sikre dig at holde din hjemmeside og dens funktionaliteter opdateret, godt kørende og ikke mindst sikker. Det er ikke et krav, men vi anbefaler at gøre det, så sikre du dig at du har en velfungerende hjemmeside der fremtidssikret.

 

Licensen kan du købe hos leverandøren her via dette sponsoret link eller vi kan tilbyde dig vores “WordPress Serviceaftale”.

 

Med vores serviceaftale får du en række fordele, heriblandt får licensen gratis med, uanset hvilke af vores serviceaftaler du vælger at benytte.

 

Du kan læse meget mere om det her.

 

Har du spørgsmål til det overstående eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@finur.dk.

Alt efter projektets omfang, så tager vi som hovedregel 50% betaling upfront og restende 50%, når du er glad og tilfreds inden vi overdrager dig hjemmesiden. Har du brug for en betalingsaftale, så kontakt os og høre nærmere via info@finur.dk.

Udvalgte referencer

Hos Finur er du garanteret et trygt samarbejde med fokus på din foretning og skabe gode resultater.

Enkelt hjemmeside designet i WordPress
Ziverts Productions nye hjemmeside design i WordPress
Thimms Funktionel Træning
SARDkopenhagen
Copenhagen Gourmet
Café Lindholm
Madfars hjemmeside i WordPress
Hier wordpress hjemmeside design

Professionel WordPress

En professionel WordPress hjemmeside giver masser af fordele, og her er nogle af dem…

Er du klar til en indledende snak?

Vi ønsker en værdifuld relation til dig og din virksomhed, så vi kan få en større forståelse for din vision og det billede du ønsker at skabe.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google privatlivspolitik og servicevilkår er gældende.