Menu

Din digitale partner for strategi, design og udvikling

Jeg hjælper foreninger, startups og mellemstore virksomheder med at designe digitale produkter og brands.

Om burauet

Siden 2015 har Finur, stiftet af Kim Huynh Lyngbo, dedikeret sig til at forme den digitale tilstedeværelse for brands, foreninger og enkeltpersoner. Finur stræber efter en harmonisk balance mellem research, intuition, håndværk og teknologi for at skabe engagerende hjemmesider, stærke brands og indbydende digitalt indhold.

Finur omfavner udfordringer med entusiasme og afviser ikke dristige løsninger. Med passion for at skabe meningsfuld og effektiv kommunikation hjælper Finur med at transformere idéer til virkelighed og styrke den digitale tilstedeværelse for vores klienter.

Service

Hos Finur er du garanteret sikre resultater og et trygt samarbejde​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skræddersyet hjemmeside og med fokus på professionelt design og god brugeroplevelser.

 

Professionel webshop til online forretning med brugervenlig layout, der gør det nemt for kunder at købe dine produkter.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Selected work

Thimms Funktionel Træning

Art direction

Copenhagen Gourmet

Art direction

Venstre

Animation

Danske Bank

Motion animation

Mads Jeppesen

Enkelt hjemmeside designet i WordPress

Hjemmeside

Ofte stillede spørgsmål

Vi har forsøgt at samle nogle af de oftest stillede spørgsmål herunder. Kan du ikke finde svar her, er du altid velkommen til at kontakte os på info@finur.dk

Prisen på en hjemmeside afhænger af hvor kompleks den skal være og hvilke behov den skal opfylde. Vi kan designe din hjemmeside for priser mellem 8000 – 55.000 kr alt efter hvilke funktioner du efterspørger.

Nej, der er ikke hosting med i prisen. Dog kan vi anbefale Simply.com, som vi selv anvender og synes har et fantastisk produkt og god service.

Bindinger
Nej – der er ingen bindinger hos Finur. Vi gør det let for dig som kunde, at vælge hvilken som helst designer du måtte have lyst til bagefter.

 

Driftomkostninger
Ja – der er et driftomkostning. En årlig omkostning på $49, svarende til omkring 310 kr årligt. (25,83 kr pr. måned) der indeholder en licensaftale til Elementor Pro, som vi anvender til lave din hjemmeside i.

 

Licensen sikre dig at holde din hjemmeside og dens funktionaliteter opdateret, godt kørende og ikke mindst sikker. Det er ikke et krav, men vi anbefaler at gøre det, så sikre du dig at du har en velfungerende hjemmeside der fremtidssikret.

Licensen kan du købe hos leverandøren her via dette sponsoret link eller vi kan tilbyde dig vores “WordPress Serviceaftale”.

 

Med vores serviceaftale får du en række fordele, heriblandt får licensen gratis med, uanset hvilke af vores serviceaftaler du vælger at benytte.

 

Du kan læse mere om vores serviceaftale her.

Har du spørgsmål til det overstående eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@finur.dk.

Ja! Når vi laver et nyt design til din hjemmeside, så giver vi også en intro i hvordan du kan lave nyt indhold og vedligeholde det eksisterende. Det er ikke kompliceret og du kan hurtigt komme i gang.
Alt efter projektets omfang, så tager vi som hovedregel 50% betaling upfront og restende 50%, når du er glad og tilfreds inden vi overdrager dig hjemmesiden. Har du brug for en anden betalingsaftale, så kontakt os og høre nærmere via info@finur.dk.
/ Art Director / UX & UI / Denmark
Instagram