WP Serviceaftale

Business

Ønsker du bedre dækning og mere overvågning af din hjemmeside, så er vores Business-pakke løsning for dig.

597,50 kr. / pr. måned

Vi sørger for at din side, dine plugins m.m. altid er ajour med den nyeste version. Disse opdateringer laves løbende, og er vigtige for at din side virker 100% optimalt.

Vi sørger for, at lave en sikkerhedskopi af din side, såden nemt kan genskabes, hvisnoget skulle gå galt. Disse laves én gang dagligt, men muligt at få gjort hyppigereefter aftale.

Vi laver daglige sikkerhedsscanninger og foretager de nødvendige opdateringer, så din side altid er rustet moduvelkomne gæster.

En ren og ryddelig database er vigtig. Derfor sørger vi for at lave en database-optimering, samt at fjerne eventuelle spam-kommentarer, som skulle komme.

Det er vigtigt, at have en side, som indlæses hurtigt, så dine kunder hurtigt kan komme frem til det de ønsker. Derfor sørger vi for, at holde dig opdateret med sidens ydeevne og hastighed.
En hjemmeside er ikke meget værd, hvis det ikke er online. Derfor monitorerer vi oppe/nedetid og reagerer hvis din hjemmeside er nede længere tid.
Vi giver dig også gerne en rapportering omkring trafikken til din side, samt hvor den kommer fra. Herudover informerer vi dig omkring de mest besøgte sider. Dette kræver, at vi har adgang til din Google Analytics.
Hver måned sender vi dig en udførlig rapport, som oplyser dig om alle statistikker, opdateringer, sikkerhedsmæssige tiltag m.m. som vi har lavet, så du selv kan følge med.

Du får 1 times support som du kan frit benytte til at få løst dine supportopgaver. Fx oplægning af blogindlæg, udskiftning af billeder el. lign.

Support gælder dog ikke for opsætning af f.eks. ny webshop, medlemsområde, special programmering til funktioner/plugins, større grafisk arbejde samt andre større opgaver. Derudover kan supporten kan ikke gemmes og opspares måned for måned, men skal bruges i den enkelte måned.

Ved ekstra support 680 kr./time
eller mindre ved brug af klippekort.

Tilmeld dig vores WordPress serviceaftale

Gennemfører din tilmelding ved at udfylde nedenstående felter og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Ved indsendelse af dine kontaktoplysninger accepterer du, at vi gemmer, behandler og bruger dine oplysninger i forbindelse med din besked. Du kan til hver en tid tilbagetrække dit samtykke. Ligeledes accepterer du at vi opbevarer cookies og gemmer dine præferencer. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik.