Slip for besværet
med en serviceaftale

Få en servicepakke til din WordPress side, og slip for bekymringerne​​. Vi sørger for dine plugins, WP version altid er opdateret, og der blevet taget backup af din hjemmeside og meget mere. ​

WordPress Serviceaftale

Ofte stillede spørgsmål​

Serviceaftale

Har du en hjemmeside til din virksomhed, så bør du som minimum sørge for at alle dine plugins altid er opdateret, at din WP version er opdateret og at du for nylig har fået en backup af din hjemmeside. Hvis du ikke har det på plads, så kan du nemt vågne op til en række uheldige problemer.

I den mindre alvorlige ende, så kan nogle funktioner på din hjemmeside stoppe med at virke. I den langt mere alvorlige ende kan du blive udsat for angreb fra hackere, komplet nedlukning af din hjemmeside og ingen andre muligheder end at starte helt forfra. Det er heldigvis nemt at undgå med vores servicepakker. Faktisk skal du slet ikke tænke på noget.

Business

Med vores Basis-pakke sørger vi nemlig som minimum for at opdatere dine plugins og lave en månedlig backup af din hjemmeside.

 

Drift og vedligholdelse
Månedligt Backups

 

kr. 198,- ex moms pr. måned

Ønsker du bedre dækning og mere overvågning af din hjemmeside, så er vores Business-pakke løsning for dig. Se fordelene nedenunder og slip for unødig bekymring med vores servicepakker.

 

Drift og vedligholdelse
Månedligt Backups
Antispam og sikkerhedstjek
Databaseoptimering
Ydeevne og hastighedstjek
Monitorering af oppe/nede tid
Månedlig rapport
Google Analytics
1 times support*

 

kr. 479,- ex moms pr. måned

*Ved ekstra support 680 kr./time eller mindre ved brug af klippekort.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vi er et dansk firma med dansk talende support.
Nej, og det kan vi desværre ikke og det er der ingen der kan. Derimod kan vi tilpasse sikkerhedsniveauet til dit behov og dermed minimerer risikoen for at blive hacket.
Skulle uheldet være sket genetablerer vi din hjemmeside uden beregning, så længe du er kunde hos Finur og fået leveret hjemmesiden af Finur. Er du derimod kunde, men ikke har fået leveret hjemmesiden hos Finur påtager vi et genetableringsgebyr på 2500 kr. ex. moms hvis du ønsker at få genetableret din hjemmeside.
Hos Finur har vi ingen binding. Vi ønsker selvfølgelig at du fortsætter, men ønsker du at stoppe serviceaftalen skal opsigelse af service ske med 1 måneds varsel til udgangen af en måned (løbende måned + 1 måned), hvis andet ikke er aftalt. Herefter ophøre servicen med øjeblikkelig virkning. Ved opsigelse af serviceaftale, skal dette ske ved personlig eller skriftlig henvendelse til info@finur.dk.